Despre noi

Putem spune chiar cei 12 discipoli si 1 maestru sau cele 12 luni imbracate intr-un an...toate duc la cifra 13 care reprezinta INTREGUL! 13 este un simbol pentru noi, o zi care ne-a adus noroc in viata si care speram sa aduca si celor din jurul nostru. Multi considera numarul 13 superstitios si de aceea dorim ca prin NOI sa reuseasca sa invinga aceasta temere.

„Always together”

Asa cum spune si sloganul ,, always together’’, dorim sa oferim clientilor siguranta ca permanent cineva le este alaturi oriunde, oricand si in orice moment! Nu suntem perfecti dar ne dorim sa atingem perfectiunea.

Ne dorim ca prin serviciile noastre, clientul sa beneficieze de ceea ce noi ne-am dori sa primim: profesionalism, promptitudine, calitate, disponibilitate si tarife competitive. Concurenta este benefica in piata turistica deoarece permanent ne determina sa fim la curent cu tot ce a aparut nou, cu tot ce se cere nou pentru a putea oferi clientilor cele mai bune alternative.

„Singurul mod de a realiza lucruri minunate e sa iubesti ceea ce faci.”
- Steve Jobs -

Serviciile noastre

Va stam la dispozitie cu servicii de turism corporate, alegand intotdeauna varianta optima pentru nevoile si cerintele voastre.

Locuri de cazare

Asiguram rezervarea celor mai bune locuri de cazare atat in tara cat si in afara acesteia la cele mai competitive preturi de pe piata.

Locatii evenimente

Rezervarea celor mai bune locatii pentru conferinte, receptii, simpozioane sau workshop-uri necesare desfasurarii evenimentelor.

Bilete de avion

Prin serviciul nostru dedicat calatoriilor puteti rezerva cele mai ieftine bilete de avion atat individual, cat si pentru grupuri.

Consultanta turistica

Furnizam informatiile necesare privind conditiile de transport, cazare, masa, penalizari/rambursare, schimbarea datelor.

18 Ani
Prin experienta cumulata de-a lungul a 18 ani de activitate in turism, am reusit sa castigam increderea partenerilor nostri.
0

Transferuri Efectuate

0

Rezervari Efectuate

0

Clienti Multumiti

0

Evenimente Organizate

13 TRAVEL